2009-12-09

091209

Grattis till mig på namnsdagen först och främst ! - Tack Tack ! =)


Var ett tag sen jag skrev här .. Har väl inte hunnit hända något speciellt direkt.. Har haft mitt körkort i 3 månader nu! :)

Har börjat jobba lite i Staffanstorp, är timvikarie där. Personlig assistent minnsan !

Har hunnit gå ett år nu med, Freddie har varit borta i ett halt år.. Helt ofattbart.. De har gått så fort samtidigt som om de känns som om de var en evighet sen jag såg honom sist.. Försöker kolla bilder och filmer och så på honom, men de är inte samma sak.. Saknar honom varje dag och längar efter honom me.. Nu har alla julpyntat, alla förutom vi.. Jag känner inte för de.. Vill inte faktiskt.. Vad har jag att fira, alla bara påminns om Freddie och allt han gick igenom och allt min familj gick igenom.. Hela året..



Nu till något finare..
Firma fest i lördes med Johns företag.. Jag stack hem tidigare för jag skulle såklart jobba dagen efter, John kom hem vid halv 3 något.. Full som en alika och sa en massa och höll på..
Sönda mindes han inget men de gjorde jag..
När jag kom hem hade han tänt levande ljus i hela huset, spritt rosenblad över golvet, köpt en bukett rosor och lagat middag åt oss.. Väldigt fint ! Så jag förlät honom såklart! <3