2010-01-28

2010-01-28


Nu, äntligen, har vi hittat vårt hus! Vi har hittat de, och de ligger inne i Höör, nära till affärer skolor allt.
Nu hoppas vi bara på att vi kan få sålt vårt eget så fort som möjligt.
De är ett stort hus de nya, 3 våningar =)

Men men, detta är min sista lediga dag, jag är förvisso ledig på söndag med, men då kommer jag nog inte göra något för de är 25 års fest hos Matte på lördagen..
Kommer faktiskt bara jobba 3 dagar denna veckan, rätt skönt i och med jag jobba i stort sett hela förra veckan och halva andra.
Nu har jag varit duktig, har betalat räkningar, ringt tandläkaren, ätit frukost !! och vaknat i tid, ska börja elda så här blir lite värme tills pumpkin kommer hem.

Så då var de dax att gå ut i snön skom inte vill försvinna, och hämta in lite av den sista veden som gärna vill försvinna och sen kånka in de och elda.. Ska se om inte John vill ut i affärer idag och hitta något att ha på oss på lördag.. =)

2010-01-25

2010-01-20

102001


Var ett tag sen man var här inne me ju. Så lång tid att jag inte kom ihåg mitt lösen =P

Enevången Lönnvägen 17 - Hemnet 582920 Har lagt ut vårt hus till försäljning nu me, vi har snackat om de länge men fick äntligen Johns godkännande, så nu ska vi bara vänta och se hur stor efter frågan är på vårt. Håller på att boka in visningar runt om höör och hörby. Rätt spännande att kolla och fantisera och planera i husen man kollar i. har ju vissa favoriter såklart! =) På söndag är det dax för snigel jul hos Pernilla. Ett par dagar efter jul men så blir de om vi ska få ihop en dag som passar oss alla.. Får se om man får ihop en fin julklapp me.. Inte de lättaste om man har fantasi som jag.. Alltså ingen bra... Ska nog gå och göra lite mat nu så de är färdigt tills honey kommer hem sen ska vi träna lite wii och mysa.
Im gonna scream my pain out loud.. I´m gonna run I´m gonna free my self and fly Just like a baby birds first flight I will fall , but I´ll pick my self up And head to the sky..

2010-01-08

Nytt år, nya möjligheter...

Jaha..

De började bra iaf.. Men allt snuvades över ett paket cigg..
Hur fan kan de vara så svårt att inte suga på den jävla cancer pinnen egentligen..
Visst kanske jag inte heller är helt rättvis när jag har skärpet du inte tycker om eller armbandet du inte heller gillar.. Men anser inte de som samma sak... Inte när jag vet vad den grejen gör med ens kropp, med min kropp när jag är i närheten.. Med våra ofödda framtida barns kroppar.. =(

Roolig helg detta kommer bli.. Du där borta jag här borta.. Och jag ska städa.. HA !


Får se hur allt går, håller verkligen tummarna för detta denna gången så vi kan komma vidare..
Nu ska jag gå och göra något vettigt.