2010-07-15

2010-07-15


Hihi nu är vi äntligen nere på två siffrigt, om 90 dagar är jag beräknad få en liten plutt =) 
Jag längtar något så fruktansvärt efter min egen lilla familj.. Jag John och Sofia/Elias.

Börjar dock inse samtidigt som jag längtar att de bara är 90 dagar kvar, var ska vi ha spjälsängen..? Eller skötbordet ? Eller vad händer om vi äntligen skulle få sålt vårt hus bara dagar eller veckor innan plutten kommer.. ? !

Herregud, jag ska få barn, jag ska bli mamma.. 
Känns som om jag har försökt förbereda mig på den dagen hela mitt liv men samtidigt så känns de så oroligt och spännande samtidigt.. 
Hur vet jag om jag gör rätt.. Fattar rätt beslut o.s.v 


Börjar också ( som jag aldrig trodde jag skulle göra ) få lite ångest för att jag snart ska gå på semester, Nej de är inte själv semestern som är jobbig, utan tanken på att jag inte kommer tillbaks till mina fina arbetskamrater igen.. 
Visst, hoppas på att kunna hålla kontakten med vissa men alla har såklart sitt eget och man har inte så mycke tid till allt som man skulle vilja ha...
Men  ja, som sagt jag har börjat fundera nu, och nu börjar allt bli verkligt, och allt kommer även om man inte är helt hundra procentigt beredd, men helt ärligt, blir man någonsin helt hundra % beredd.. ?! 
Tror inte jag iaf, allt man kan göra är hoppas på de bästa, och leva efter det !

2010-07-10

2010-07-10

FY FAN SÅ VARMT DET ÄR!! 

Jag håller på att dö i denna hettan.. 
Har ändå duschat i minus gradit vatten, har alla fönster i huset öppna för att få lite tvärdrag och fläkten är på för fullt..