2010-11-25

2010-11-25

Elias festklädd!


Fy fan vad tiden går fort alltså.. 
De är snart december månad.. Och julen är snart här och fisen här hemma är jätte stor.. 
 Snön faller som fasen här ute, är hur mycke som helst.. Och kaminen är svårstartad idag me såklart..

Menmen var på John´s firma fest förra helgen, moar passa lille Elias några timmar. Var jobbigt att vara ifrån honom men samtidigt jätte skönt med lite ensam tid för mig och John. <3

Ojoj, jaha men de var ett tag sen jag skrev här sist. 
Jag var hos läkaren i går, snacka om min celliaki och om mina höft problem. Fick förslaget att uppsäka en sjukgymnast IGEN, jag har bara varit där sjuhundraelva gånger redan och dom vet fortfarande inte vad felet är. Men envis som jag är så snacka jag till mig en rönken me. Bara 3 år försent, men bättre sent än aldrig säger man ju! Så nu väntar jag på den kallelsen så vi kan få se vad som är felet på mig och förhoppningsvis bota mig. Behöver ju inte känna mig äldre än vad jag är. 

Liam & mamma sussi.
Ja, Sussi fick sin lilla bebis me nu, blev en pojke lilla Liam. Ska förmodligen åka och hälsa på dom imorgon. =)

Vad händer annars i vårt liv för tillfället då ?! Ja, vi myser hela tiden, klumpen växer och blir större för varje dag som går. Kom på innan att vi inte har några kläder som passar honom direkt längre, så vill de sig väl så sticker vi till center syd för att köpa lite nytt till honom, plus present till Pontus som fylla 8 härom veckan och sen såklart till nytillskottet Liam. 
Kul för Nu är där 4 små pojkar under loppet av ett år som kommit i John´s familj. Ska bli intressant hur de kommer fungera med dom sen om några år, vem som tar plats och så.. 

Nej , nu vaknar min lilla skatt till igen så då är de dax att gå och myspysa igen! <3