2013-05-28

Tiden går..


Som rubriken lyder, så springer tiden iväg.. Vet inte hur den kan ha gått så fort men nästa vecka blir lilla bebis Sofia hela 4 månader.. 

Idag har vi haft trevligt besök utav Emma och hennes fina barn, som alltid är lika trevligt =) 

John är iväg och kastar kula.. Så jag ligger i sängen med mina bebisar och myser.. Tänk hur lugnande deras djupa sovande andetag är.. <3 


2013-05-22

<3

Nu har jag två underbart fina barn liggandes här sidan om mig! 
John är iväg och tränar boul.. 

Imorgon ska jag äntligen hämta mitt nya lagliga ;) ID kort och sen även nya bank kortet.. Nästa vecka hoppas jag kunna få koder så jag kan känna mig som en vuxen människa igen =P 

Imorgon passar jag även på att köra mot center syd, hitta dop present till en liten prinsessa :) och kolla in lundmyr affären ;) 


2013-05-13

2013-05-13

Maj månad... Helt sjukt vad tiden går fort nu... 

Idag har har jag missat min första träningsdag.. haha har ju satt upp att jag ska börja träna nu ordentligt för jag har problem med att komma i mina kläder nu efter Sofia kommit, och idag skulle jag börja.. 
kanon bra start med andra ord ;) får försöka ta igen de passet på något sätt imorgon istället då .

Annars då.. har spenderat dagen idag med fina vänner och deras barn. Lite trots och skrik och gråt har det varit men de hör väl till =) 

Lånat kläder nu också till Elias maskerad på dagis på torsdag.. Blir en liten pirat utav min gosse =) <3 
Hoppas bara han går med på att ha på sig det på torsdag.

Sofia´s rum är ju som sagt färdigt nu också!! Så skönt att hon äntligen har någonstans vi kan lägga hennes kläder och leksaker på. Har varit lite bökigt att ha de inne på vårt rum som de varit innan. Men nu sover hon gott i sin säng inne på sitt väldigt rosa flickiga rum. Har sovit hela nätterna nu de tre senaste, så de hoppas vi håller i sig. 
Hon blir snart 4 månader alltså.. känns som om de var bara härom dagen som jag gick hela dagen med värkar... 

Nej, ny dag imorgon.
Sov gott !



Fina människor på dop/bröllop


Mina vackra barn <3 br="">

Vi <3 br="">