2010-10-29

2010-10-29

Jaha, pratade med vår lilla banktant här om dan.. 
Och hon grusade alla våra planer på att flytta härifrån.. 
Så John kom på iden att vi ska bygga ut till våren istället, så nu ska vi göra de, tar och dubblar storleken på huset. Hoppas de blir bra, har kollat cirka priset för vår lilla operation här och de blir på ungefär 90.000:- 
Så de är inte omöjligt iaf !

Isåfall blir de att vi gör större kök genom att slå ner väggen till vårt nuvarande sovrum och sen bygger liten hall liknande till ett nytt vardagsrum och nytt sovrum till oss plus två lite mindre sovrum. Ska bli spännande och se resultatet faktiskt, gillar vi de sen så bor vi kvar här om inte så har vi höjt värdet på huset och kanske får lättare att sälja !
Men tror att de kommer bli bra så vi stannar nog.

Nu ska jag gå och gosa med min lilla familj! <3
Trevlig helg på er  !

2010-10-27

2010-10-27

Egentligen känner jag att jag inte har tid att sitta här och skriva.. Elias sover så antingen skulle jag sovit jag med, eller fixat med disken, tvätten städningen och allt som nu finns.. 
Men jag pallar inte nu.. 

Elias har börjat sova i sängen med oss, så han slipper vagnen ett tag. Jätte mysigt för jag får sova hos mina två favorit pågar i hela världen. 
Nackdelen är bara att båda pojkarna ligger och brer sig, så trots att vår säng är SKIT stor så är där inte så himla mycke plats för mig.. 
Men som sagt så är de mysigt, jag vet var jag har dom.


John har skaffat facebook, något jag aldrig trodde han skulle göra, han börjar till och med bli lite fast och kollar titt som tätt.
Ska tvinga honom att köra till "Jättekul" idag i Lund och hitta några leksaker till lilleman, han behöver något färgglatt att titta på bland annat, sen börjar han bli så stor och bara växer hela tiden så någon mysig pläd att ligga på på golvet och kanske krypa på lite senare =) 
Men nu börjar han vakna så de är dax att inta rollen som mattant =)

2010-10-18

Fisen är redan 1 månad och 3 dagar! 
Väger 4090g och är 54,5 cm lång.

Underbaraste i hela världen! <3

2010-10-05

2010-10-05



Tiden går fort..
Tänka sig att dagarna faktiskt flyger förbi, fast än man inte gör något speciellt.. Jag bara myser med min son <3

Hihi, har inte fattat de riktigt än, men jag har en son ! =) 
En helt underbar och vacker liten son, som är helt min ! 
(Och John´s såklart =P )

2010-10-02

2010-10-02

Bröllop idag, kommer nog bli mysigt ! Lite höstigt väder kanske men de blir nog jätte fint ! Och lille man får se på när faster gifts bort =) 

Usch jag hade min premiär körning själv med Elias här om dagen, var på kvällen. Och när vi bara har en 5 minuter kvar hem så dyker de upp 3 jävla vildsvin på vägen.. Och Anna kör på den ena.. Som tur var så lyckades jag missa den stora och fick bara en liten. men så klart ska något sånt hända första gången jag kör med grabben.. Kan ju säga att de var rätt så skakande och den lilla turen kvar hem var inte rolig att köra för jag satt på ännu mer hel spänn än jag gjorde tidigare.. =S 
Och som tur var så sov Elias hårt så han märkte de inte och bilen klarade sig utan skador me, OCH en jätte fin man stannade och slog ihjäl svinet och drog in de till sidan så jag slapp göra de. =)

Nej nu blir de att ta de lugnt lite innan sonen vaknar och ska börja göras i ordning.