2011-01-21

2011

Nytt år!

Ikväll har vi myst hos Elias farmor tillsammans med lille Jocke Maria med familj och Sussi och Liam. Gav Jocke present för att han äntligen klarat sitt körkort ( igår egentligen )

Elias har då som sagt börjat äta vanlig mat, han älskar morots pure :-) gröten är han inte lika förtjust i än, men de kommer väl.
Tiden går så jäkla fort, kolla igenom videokameran här om dan, kolla från när fisen föddes och fram tills nu, han var så liten och nu är han så stor! Mitt lilla hjärta är inte så plutte liten längre...

Men men nu är de helg och förhoppningsvis får jag sova lite och pappa John ta morgon gröten med lillefis imorgon.

Sen på torsdag börjar jag simma igen :-D får ju försöka trimma upp kroppen lite igen lagom tills de är dax för nästa plutt ;-) hihi

God natt :-*

2011-01-10

Vad var de sagt nu igen..

Glappen Blir stora i mellan mina blogg tillfällen tycker jag.

Har inte varit hos barnmorskan med Elias på ett tag, var dock intresserad av hur mycke han vägde, så vi har gjort en gubbe åt honom på wiiet här hemma. Faktiskt rätt häftigt en de är baby vikt me, så stämmer den så väger han 6,9kg nu. :-)

Och imorgon börjar John jobba igen, efter en skön ledighet tillsammans med oss. <3 Har ju också varje måndag ledig nu me så de är ju skönt!

Annars då, jag har gått ner förvånansvärt mycke i vikt, för att inte röra på sig och hel amma så går de rätt bra, är nere under 60 sträket för tusan! Var riktigt länge sen man var de, de var år sen sist.

Har också kommit igång med matandet av Elias, han äter nu vanlig mat, eller har gjort de ett par dagar iaf. Tänkte sluta amma när han är runt halv året, tycker de är lagom faktiskt. 6-7 månader sen är han för stor för de tycker jag.

Ja sen blir de på ökning i svärfamiljen, nr 8 kommer snart. Spännande och se vad de blir!

Nu ska jag sova lite till.
God natt gott folk!

2011-01-01

Nytt år, nya möjligheter

Firade in de nya året hos Maria och Jocke och barnen. Blev en lugn och mysig kväll/natt faktiskt, mös med spel och god mat.

Nu får vi se om de händer något stort i år. Vi har stora planer för både hus utbildning och privatlivet. <3

Hoppas på vissa saker lite mer än andra ;-) hihi men vi får se, dels vad ekonomin säger och allt annat me :-D

Från och med nästa vecka så är John pappaledig varje måndag me, super mysigt med en extra familje dag i veckan ju!

Men nu blir de mys med sonen en stund till innan han ska sova, sen blir de mys med älskling! <3