2013-02-17

2013-02-17

Nu sitter jag vid ett utav borden på skattkammarön med en sovande Sofia.. Killarna har sprungit iväg för att leka =)

Nu är det bara två dagar kvar till jag skulle föda egentligen.. Känns fortfarande lite konstigt att allt är över..
Det är super skönt att slippa den stora magen och allt de jobbiga och äntligen ha en fin prinsessa i famnen istället.
Tänkte härom dagen på hur fort man faktiskt glömmer bort allt vad graviditet heter..

Jag minns knappt känslan utav den stora jobbiga magen =P kommer ihåg att förlossningen gjorde ont som fan (!!!!!) denna gången men mer minns jag inte med den heller.. Rätt konstigt egentligen.. ;)

Åh mina kära vänner har ju också fått en prinsessa också förtidigt, hon skulle först komma i mars, men valde att komma i fredes istället. Stort grattis igen till er dotter Emmelié & Jonny! <3

Är lite nervös inför tisdag nu, då ska jag lämna Elias på dagis för första gången sen Sofia kommit.. Vet inte hur han eller jag för den delen kommer reagera på det.. Jag och mitt dåliga samvete kommer fram igen.. Men hoppas på att han ska tycka det är skönt att komma tillbax och leka med vännerna och få rutinerna tillbax igen..

Ajja nu får jag gå tillbax till att titta på killarna när dom leker och Sofia när hon sover gott!
Ha en bra söndag kära vänner och alla ni andra ;)



2013-02-02

2013-02-02

Oj nu har det hänt en del sen jag skrev här sist.

I torsdes så vaknade jag med lite värkar.. Oregelbundna men dock, gick hela dagen med värkar som blev värre och värre. Fick dammsugit och städat lite imellan. Och när jag hämtat hem Elias så tog vi och gick en skön ( mellan värkarna iaf) promenad i skogen =)

Moar kom hit runt 18 och de var också då vi bestämde att det nog snart var dags att åka in, trots att personalen på förlossningen inte tyckte det mät som om jag hade "tillräckligt" ont.

Blev en snabb bil färd in till Lund, trodde jag skulle bli tvungen att föda i bilen där ett tag. =S vid 19 var vi inne och vi hade fått ett rum, undersöktes direkt och var helt öppen, 20 minuter senare har vi en liten prinsessa på magen ! ♡♡♡
Och hon ser precis ut som sin storebror gjorde när han kom, förutom att hon har mörkt hår och lite mörkare i huden.

3070gram och 50cm lång, 20 dagar för tidig.
Förlossnings personalen berättade för oss att hade hon kommit 21 dagar för tidigt så hade hon räknats som prematur barn, men hon kom precis över gränsen . Och vi fick provat patient hotellet vilket var mycke mysigare än avd 44 ;)

Stannade en natt och sen hem till världens bästa storebror här hemma ♡♡♡

♡♡♡♡ ~ 30 januari 2013 ~ Sofia Brobeck-Andersen ~ ♡♡♡♡