2009-08-25

Snart <3

I Luve my pumpkin !
2 År den 26 september <3

Yesyes! Fan vad tiden går fort. Har redan varit på malmöfestivalen med mina kära sniglar! <3 Hade hur jävla skoj som helst! Drack och mös med några människor som betyder oerhört mycket för mig, kan en dag bli bättre!? Sen har vi hunnit med att vara på vår semester i göteborg! Så jävla mysig, fint hotell och allt var helt underbart. Nästan så man blev nykär igen! <3 Tyvärr var de bara över en helg men de är helt klart en sak vi ska göra igen! =)

Missade tyvärr Felicias födelsedag men de kommer vi ta igen i veckan :) Ska bara hitta något att ge damen me.. Inte de lättaste direkt..

Sen har vi fått reda på att två av mina svägerskor ska få bebis! En i november och den andra i februari! Mysigt med lite tillökning. Nu kommer john bara ha sådär 9 syskonbarn ( delat på två personer ) hihi =)

HOPPAS JAG SER ER PÅ JÄGERS DEN 5/9 DÅ DET ÄT ROCKABILLY MUSIK HELA NATTEN LÅNG !

2009-08-18

18 Augusti 2009


Ja då sitter vi här igen.. Frågan är om jag har något nytt vettigt att skriva igentligen..
Men mest troligt inte..

Ska till malmö festivalen imorgon med sniglarna, ska bli trevligt om man bortser från att de är i malmö :P men de ska bli skoj att träffa dom igen, var ett tag sen alla var samlade. Så får vi se om de blir lite drickande och lite skitsnackande ;) Ska dock jobba på torsdag igen så så sent blir de inte.

På fredag är de sen dax ! Min och Johns lilla mys semester sker, vi sticker på freda och kommer hem på söndag någon gång, ska kanske svänga in om ullared på vägen hem om vi har tur :) Ska ju som sagt till Göteborg, Quality hotell .
Ska bli super mysigt en hel helg helt utan världen bara honey och jag. :)

Vi håller på att fixa till min lilla Opel som jag kommer att köra sen när jag väl fått mitt dyra jävla körkort, får baslåga inkopplad inom de snaraste ^^
Längtar sen har jag ju nallen jag fick av svärfamiljen när jag klarade teorin och Sofias små skor som ska hängas in när jag är redo för att köra, Vilket jag hoppas är snart!
* Håller tummarna igen *

2009-08-14


Usch vad jag är trött.. hade d riktigt stressigt på jobb idag, vi saknade 3 personer.. De känns faktiskt när de saknas så pass många.. =S

Ska kanske gå på bio ikväll om bilen slutar jävlas med oss.. Skulle isåfall sett linje 1-2-3 kapad..
Ska sticka nu ! In om Mickaelius .

2009-08-08

Knark knark mera knark, mera knark så blir du stark !

Nu ska jag gå och vila en stund !

=)

2009-08-06

Halva vägen gången...


Ja då har jag snart varit igång med arbetet i en vecka. Möttes av jätte bra nyheter redan måndag morgon, då chefen snällt berättar att jag har september ut sen är jag en av de många som blivit varslade ! men tack .. har precis lagt ut hur mycket pengar som helst på ett körkort och nya ytterdörrar o.s.v men ska börja leta nytt redan nu så får vi se vad som händer och sker.

På tal om körkortet så fixa jag den jäkla teorin i tisdes, kändes hur jäkla skönt som helst. Trodde många gånger att jag inte skulle få mitt kort just för att jag haft svårt med teorin. Men som sagt jag klara den ! =D Mycke var tack vare John för han hjälpte mig mycket fast jag var idiot trött på de.. :P

Nu är halva vägen gången så nu ska jag bara förhoppningsvis klara körningen på tisdag med. Annars är de bara upp på hästen igen, för kortet ska jag ha denna gången, kosta vad de kosta vill .. Inom vissa gränser då förstås..
Menmen de var allt från mig för denna gången, ses och höres nåsta gång !