2010-09-20

2010-09-20







Herregud, jag har varit mamma i snart en vecka.. Hur har detta gått till.. <3 
Allt är underbart, John har växt jätte mycket och är så stolt och så omtänksam och så fin med Eliasen. 
Trodde inte att man kunde känna så här mycket kärlek på en och samma gång! 
Var borta från dom i 3 timmar och de var verkligen de längsta timmarna i mitt liv..

Elias Freddie Brobeck Andersen 
15 september 2010

2010-09-14

2010-09-14

 Sitter här hemma och är faktiskt lite små deppig idag med.. Vet inte om de beror på min sömnbrist eller för att jag börjat få riktigt ont emellan åt.. Eller bara för att jag saknar Freddie.. Vill att han liksom alla andra i familjen ska vara med och fira att vi snart får en liten.. En som kanske han kunde lära en massa.. ( Inte sånt han lärt Hampe då =P ) 

Men för att vara seriös så är de fortfarande ett stort hål i hjärtat.. De gör ont att tänka på att mina barn inte kommer få lära känna deras ena morbror.. De betyder dock inte att dom inte ska veta vem han är. Vet att alla kan hjälpas åt att berätta historier om honom så han lever vidare.

Har tur att John är som han är, han hjälper mig och låter mig vara som jag är.. Är inte helt okej alltid och de förstår han. Sen kanske han ser fram emot då jag inte är helt full proppad av extra hormoner och allt.. 
Men han är där och han ställer upp för mig ! Han är min stöd påle i en värld som inte alltid är rättvis.. 


 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Har precis kollat på Oprah om kvinnomisshandel. Helt sjukt hur vi människor är mot varandra egentligen. där var en expert som berätta att vi (människan) är de enda djur som, när den känner av fara, går mot de. Ett exempel han använde var att om en antilop kände på sig att ett lejon ligger och gömmer sig bort om busken, så springer antilopen åt andra hållet. Dom går inte mot faran. 
Och vi människor som ska vara så smarta och väl utvecklade och allt vad vi nu är, så är till och med antiloper smartare än vi på vissa nivåer..
Ska faktiskt leta efter hans bok han som var med i programmet. 
Gavin de Becker - The life of fear

Den ska handla om varnings signaler innan våldet börjar, samt hur man ska tänka och hur man kan få hjälp om man själv är inne i våldet eller känner någon som är där. Blev lite orolig för enligt deras statistik så sker de flesta hustrumorden (ca 77% ) efter skilsmässan. =S

2010-09-12

2010-09-12

Jaha.. Blev väl inte riktigt som jag tänkt mig.. =/
Trodde verkligen inte att de skulle kännas så.. hade ju ändå förberett mig på att dom mest troligt skulle göra så.. Eller nej, inte alla.. Men antar att jag bara var tråkig och dom var roligare, jag dricker ju inte än på ett tag.. 
Och kanske överreagerar jag me, har ju lite extra hormoner i kroppen.. 
Men kan inte hjälpa de, kändes som ett jätte svek och en fet jävla smäll mitt i huvudet.. =/ 

Men men.. jag hade ju nästan tänkt tanken redan innan.. =/
Vet inte hur jag ska förklara de heller för jag tror inte någon förstod hur jag kände mig.. tyvärr.. Men de är väl de kastet jag får stå helt enkelt.. 

Idag ska jag och älskling ut och se om vi hittar några fin kläder till mig som jag ska ha på bröllopet.. kanske muntrar upp en lite, eller så drar de ner en ännu lite till .. usch.. jag tycker inte om söndagar sen innan men denna är fan inte bra heller.. =/

2010-09-08

2010-09-08





Jag saknar min man !
Och han ska vara borta ända tills på fredag.. 

=(

2010-09-06

2010-09-07

Sömn är verkligen överskattat.. Vem behöver sömn nu när magen är så jäkla stor att den bara är i vägen överallt.. ?! Nej inte jag iaf..

John åker ifrån mig i morgon bitti igen.. Linköping eller något sånt, så kommer han hem antingen på torsdag eller fredag.. Så jag är ensam hemma.. Kul.. =/ Stora fasan är att bebisen vill komma ut just dom dagarna han är borta med, vad gör jag då.. Vem ringer jag då för hjälp.. =S Herregud, nej den får bara stanna kvar där till nästa vecka iaf.. 


Letar efter en artist också som blev känd på Bornholm, och inte någon annanstans. Han var "känd" runt 1945 så är de någon som har ett förslag på hur jag ska hitta honom så är de bara att höra av sig ! Har redan kollat youtube och där finns han inte med. Fortsätter att googla, men de är inte heller så lätt.. Men jag ska inte ge upp hoppet än.