2011-04-28

Plugghäst =)


Blev lite baby rytmik idag ihop med Sussi och lille Liam ! Mysigt, Elias tycker nog om de me, iaf tycker han om att titta på dom andra barnen! =)

Sen fick farmor och Sussi passa lilleman en stund så jag kunde åka på möte med syon i Hörby. 
Så nu har jag sökt en kurs, en början på min distans läsning iaf, ska börja lite smått med Psykologi A en 50 poängs kurs, mest för att känna efter och se hur allt klickar. 

Annars har de inte hänt så mycket, jag och Elias var i Köpenhamn med Carina, Linnea & Alice i tisdes. Lång dag men mysig, gick i olika affärer och så! Fick köpt två par jeans till Elias men annars inget. 

På lördag börjar de efterlängtade babysimmet ! =) Ska bli mysigt och se hur Elias reagerar på de, annars har han bara sin lilla balja ju! Så jag ska få äran att bada med vår lilla gosse! Sussi & Liam ska också simma med oss =) 

Sen är de valborg och där har inget bestämt som ska göras.. John ska väl jobba antar jag, så jag får mysa med Elias, hoppas han inte jobbar hela dan bara. 

På söndag fyller jag 22 år, tiden går inte bara snabbt för Elias del utan även för mig tycker jag.. Var inte så längesen jag fyllde 18.. Menmen tiden springer iväg..
Födelsedagarna fortsätter sen som vanligt i en väldans takt, Jimmy fyller 25 den 2 maj, Matilda blir 5 den 4 maj, Lotta blir 18 den 18 maj John blir 26 den 30 maj osv..  
April-Maj är dom värsta kalas månaderna på hela året.

Usch jag vakna inatt av Elias leksaks mobil ringde, den ringde två gånger vaknade av den första och blev vettskrämd av den andra gången. FÖR att Elias sover på sitt rum med dörren stängd, han sov för jag hörde honom igenom Baby speakern, John sov också och den hära leksaks mobilen, den ligger i vagnen i hallen.. 
Så min fråga är då;
VEM FAAN TRYCKTE PÅ DEN.. =S

Var lite svårare att somna om efter de =P

Nej nu ska jag hoppa ner i sängen hos min älskling och sova, ska ju lämna in min kurs anmälan till syon imorgon ! 

Godnatt !

2011-04-13

2011-04-13


Helt ofattbart att denna lilla hulliganen blir 7 månader redan, eller om 2 dagar iaf ! 
Tiden bara springer iväg och de är jätte jobbigt ibland faktiskt. 
Han har redan fått sitt humör, och har sin pappa runt lillfingret, men han är de bästa som hänt mig ! 
Och utan min stora kärlek John hade de inte varit möjligt.  <3<3


Min lilla prins sover just nu, fick ta en snabb dammsugning när han ändå sov, borde diska me med men jag vill verkligen inte de nu. Är trött och törstig =P

Och kan ärligt säga att jag betalar den personen som kan komma hit och städa min ugn. För den ser för jävlig ut.. =S


Yes, men nu har jag bokat tid hos syon i Hörby för lite snack om jag ska läsa vidare eller om jag ska vänta ett tag till. Ska bli skoj att höra vad hon har att säga till, har egentligen bestämt mig redan jag vill verkligen läsa och bli undersköterska och sen förhoppningsvis söka mig in mot universitets sjukhuset i Lund, varför jag vill dit vet jag inte, bara en känsla jag har! 

Sen i helgen då, John och Niklas har grävt för fullt så hela baksidan är ett enda stort hål nu i princip. Ska bli spännande och se resultatet sen, för nu känns de som om vi har kommit igång på allvar, eller John har iaf. jag gör inte så mycke, gör kaffe och leker med Elias =P 

Nu i helgen blir de ännu lite mer fixande för John ute på baksidan, sen blir de kalas ( Igen!! ) på söndag, min mor blir 51 år ! 
Nästa helg igen är de Liza och Moar som fyller år och John ska på svensexa, så jag får hitta på något att göra så jag inte blir knäpp när han är ute med grabbarna. =P

NU, äntligen vaknar lilleman så nu ska vi göra lite lunch sen mysa och leka lite sen göra middag sen ska Eliasen och jag till Tjörnarp och gå en runda med Moar,Maria,Linda & Sussi och plus några småttingar =) Mysigt! 

Hejsvej !

2011-04-05

Yes..

Då så, nu är de vår i luften och alla vill ut och leka, därför är de dax för oss syskon att få tummarna loss och sälja denna ståtliga cykeln som har tillhört vår bror. Mer information om den kommer när jag fått papperna på den. Men ska besiktiga den inom de snaraste och sen kastas den ut på blocket till försäljning ! 

Annars händer de rätt så mycke här hemma just nu, John och Niklas spenderade hela söndagen med att klyva och stapla ved, så de blev väl en 5-6 kubik vi har på gräsmattan nu! 
Sen på fredag kommer Nickas igen med grävmaskin och ska gräva grunden runt hela huset, får vi se om de tar hela helgen eller vad.. Blir en liten paus på lördag iaf för att åka och gratulera lilla Hampus på hans födelsedag !

Nästa helg blir de nog att gräva till plintarna, om de inte blir gjort nu i helgen d.v.s, och sen är de makadam och en massa grus och ... så nu känns de som om vi är på gång på riktigt ! John ska göra en beställning på lite material som behövs så de kommer hem till oss.. 

Ska se om han kanske kan gräva ut och sno lite sand till Elias sandlåda med samtidigt, så vi kan leka ute och heja på John sen när han jobbar ! =)



Nej nu plingar de i en av nallarna inne i lilleman´s säng så nu får jag gå och hämta honom och göra lite mat till oss !