2011-04-05

Yes..

Då så, nu är de vår i luften och alla vill ut och leka, därför är de dax för oss syskon att få tummarna loss och sälja denna ståtliga cykeln som har tillhört vår bror. Mer information om den kommer när jag fått papperna på den. Men ska besiktiga den inom de snaraste och sen kastas den ut på blocket till försäljning ! 

Annars händer de rätt så mycke här hemma just nu, John och Niklas spenderade hela söndagen med att klyva och stapla ved, så de blev väl en 5-6 kubik vi har på gräsmattan nu! 
Sen på fredag kommer Nickas igen med grävmaskin och ska gräva grunden runt hela huset, får vi se om de tar hela helgen eller vad.. Blir en liten paus på lördag iaf för att åka och gratulera lilla Hampus på hans födelsedag !

Nästa helg blir de nog att gräva till plintarna, om de inte blir gjort nu i helgen d.v.s, och sen är de makadam och en massa grus och ... så nu känns de som om vi är på gång på riktigt ! John ska göra en beställning på lite material som behövs så de kommer hem till oss.. 

Ska se om han kanske kan gräva ut och sno lite sand till Elias sandlåda med samtidigt, så vi kan leka ute och heja på John sen när han jobbar ! =)



Nej nu plingar de i en av nallarna inne i lilleman´s säng så nu får jag gå och hämta honom och göra lite mat till oss !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar