2010-08-25

2010-08-25


Hihi så mysigt att titta in i lillens rum! Där är så mysigt nu.
Jag och Moar åkte till babyland igår och hämtade allt, sen var de föräldra information, men de gav inte mig så mycke iaf, kunde de mesta av vad dom sa.. Men trevligt ändå, sitta där inne bland en massa tjocka magar och dess respektive =)

Sen när vi kom hem så fixa vi och trixa ihop sängen och skötbordet och vaggan <3
Så nu är de mys pys i bebis rummet, bara precis en liten grej som saknas nu.. en liten bebis att lägga i allt ! Men den kommer väl snart, börjar bli drygt att bära på denna magen nu, den är tung och hård och lillen trycker som satan imellan åt, tror ju den är på väg ut från magen direkt... =P
Men samtidigt är de mysigt med lite små sparkar här och var, kommer nog sakna de sen när den väl är ute.. <3

Sen på fredag är de dax för ultraljud nr 2. Hoppas att vi inte råkar se om de är flicka eller pojke, vill gärna vara ovetandes fram tills den kommer ut ju! Men har verkligen gått och längtat efter denna tiden så vi ska få se den lilla krabaten igen! De är så mysigt! <3

2010-08-19

2010-08-19

Tänk att man saknar Bornholm lite nu.. Den vackra utsikten vart man än vände sig och all natur.. Har snackat med John om de med, och vi kan verkligen tänka oss att flytta dit om några år.. kanske kanske =)


 Var på min sketan glukos mätning igår, mina värden förra gången jag gjorde de låg runt 9.4 9.5 denna gången ( och nu har jag ändå avstått från läsk !! godis och sånt skit) ligger den på 9.7 9.8 de har alltså stigit.. Skit kul.. Ligger precis under gränsen från att ha gravid-diabetes. 



Men något roligare som hände igår var ju att Moar, Maria Sussi och jag åkte och kolla på bröllopsklänningar! 
Herregud vilket land vi steg in i, massor av klänningar, man ville bara prova alla och gifta sig nu med en gång, men Sussi hittade en jätte söt till sig och de var hela meningen med besöket! Hon blev verkligen jätte fin och sen med en ännu större mage så blir de helt perfekt! =)
Jag åkte hem till John och berätta att nu ska de inte dröja så länge innan vi ska gifta oss.. Måste få ut bebisen och gå ner lite kilon runt magen först bara sen är de inget som hindrar oss =) 

Han skratta lite vet inte vad de var för svar riktigt men... ;)

2010-08-15

2010-08-15


Jaha då var man hemma i Sverige igen.. Störigt att jag vaknar samma tid första natten hemma som jag gjort hela veckan.. Runt 8.00 Men visst får man mer ut av dagen.. =P

Har haft en skit bra vecka, kanske inte de bästa vädret men hur härligt som helst! 
Kollat mycke runt och hälsat på Johns faster med familj och hans Farfar, gick sådär att förstå farfarn men de var mysigt! 

Har väntat hela veckan på att Babyland ska höra av sig och berätta att vi kan komma och hämta alla våra bebygrejer som vi beställt för två månader sen. Men än så länge har dom inte ringt, så vi ska ringa idag och kanske hämta och fixa rummet! <3

På torsdag börjar honey jobba igen och lämnar mig helt ensam de närmsta 2 månaderna nu som jag ska gå hemma.. =/ Men vi ska nog komma på något att roa mig med! =)

Har en massa inplanerat trots att John börjat jobba i nästa vecka, de blir barnmorske besök, kolla om mitt socker värde sjunkit eller ej.. Dietist besök, Föräldragrupps möte, natt i Göteborg, kalas för Felicia.. Så vi mjuk startar inte direkt..

Nu ska jag gå och göra något vettigt! Som att dricka the ! =)

2010-08-03

2010-08-03

Ja, då är man inne på andra veckan av min långa semester. Har varit mysig och hittat på lite små saker har vi faktiskt gjort.

 
I söndes var vi på center syd med Bella handla lite, hon fick de i 13 års present.
Måndagen sen spenderade vi på ullared, där var så jävla mycke folk, så vi stanna inte speciellt länge. Sen hade dom ändrat om så allt var i en enda stor röra, men vi fick lite baby kläder och baby saker iaf så de var bra ! 

Idag ska vi hämta min bil i Tjörnarp igen, sen ska den nog få åka över till Bornholm med oss på lördag.
Vi blir borta en hel vecka, bara mysa en massa på Bornholm! 

Sen börjar min äckliga graviditets diabetes koll närma sig veckan efter.. Är så jävla äckligt.. =S 

Meeeen vår bebis kommer snart! =) Tiden går skit fort, är redan i vecka 30.
Har börjat fundera på smärtlindring vid förlossningen, för jag tror, har fått en aning om att lille/a plutten inte vill vara kvar i magen tills de utsatta datumet utan kommer tidigare.. 
Men alla jag frågat har fan varit så jäkla starka, lustgas endast, eller som Maria Inget alls.. =S 

Vad ska jag ta då.. ?! 

Nej nu ska jag göra pannkakor till frukost till mig och plutten ! <3