2009-07-31

Sista kvällen i Kävlinge

Nu är denna vekan slut me, dessa två veckorna jag spenderat i kävlinge har gått skit fort egentligen.. Ska bli skönt att få komma hem igen.
Får se hur mina veckor har gått nu nästa vecka och nästa igen *håll tummarna*
Jimmy har fått lägenhet nu me, han håller nog på att flytta i skrivande stund! :) Ska bli en helsingborgare av den mannen! :)
Tillbax till jobb igen på måndag redan, nu har hela min semester gått.. :S
Nu ska jag gå och duscha så jag är ren och fin till när Angelica, Camilla och pernilla kommer till mig!

2009-07-23

Grattulerar på födelsedagen


Ja, idag är de din stora dag.. Allt känns tomt, känns som jag har glömt något.. Jag har glömt göra något hälsa på någon grattulerat någon..
Freddie.

Är en riktigt jobbig dag, men tror ändå att han är med oss här i allt vi gör. De är fortfarande så fruktansvärt tomt, du finns på bilder och på filmer men jag vill ha mer.. Jag är kanske egoistisk, jag menar där fanns tydligen någon högre makt som ville ha honom ännu mer.. Nån som vi inte kunde resonera med.. Jag kan ju fortfarande såga med handen på hjärtat att hade de gått hade jag bytat, tror han hade haft lite mer att erbjuda än vad jag har. Men jag har ingen talan
Så vi grattulerar vi grattulerar vi grattulerar våran FREDDIE idag men blommor och blad vi firar hans dag ja vi grattulerar våran Freddie idag!

Menmen, Fivi !

Du ska inte någonsin tro att vi glömmer bort dig. Jag kommer i helgen och ger dig present, så som de ska vara..



Nu ska jag göra midda har varit i skolan hela dagen, är långa dagar.. Men vad gör man inte för ett sketet körkort..


Och Carola, jag har vattnat Albert och matat blommorna åt dig !

2009-07-19

Something..


Yesyes.. Nu är de snart dax.. har redan gått 1 vecka av min semester.. har hunnit vara i ullared och liseberg och sova på hotell i Göteborg med Maria och Jocke. Sen har vi mest tagit de lugnt jag har varit på rekettan, vilket känndes som slöseri med pengar för de han berätta visste jag redan.. menmen de skulle göras..

Nu ska jag väcka John han har en förmåga att väcka mig tidigt när han inte kan sova och vill ha sällskap, sen när jag är vaken så somnar han och jag kan inte somna om..
Men iaf, så ska vi snart till Freddie och hälsa på där med en fin bukett blommor. Sen ska vi väl bege oss till Kävlinge, mitt nya hem de närmaste 2 veckorna..

2009-07-17

Freddie..


Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig Att jag var rädd
Hur kan man nånsin' va' beredd?
Vi fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i våra liv
I varje andetag
Du togs bort från oss
Alldeles för tidigt
Vi fick låna en ängel
För en stund...


Jag lever, och du lever inom mig. Och jag ser dig när jag blundar.
jag ber dig vill du vaka över mig..Och välsigna varje steg..

2009-07-14

Semestern..


Är inne på andra dagen på min semester. Har haft en jätte tråkig dag idag.. Har städat hela huset men annars har jag bara vandrat runt..
John kommer hem snart.. får se om dagen blir lite bättre då.. Ska väl börja packa lite tills imorgon, fick reda på igår att vi ska in om ullared sen till hotellet och mysa sen på torsdag ska vi gå på Liseberg. Myspys ! Ska bli skoj !

Se såklart ska jag börja packa till Kävlinge resan..

2009-07-13

Lite av varje..



Var på Vhen med mina syskon och Mor. En jätte härlig dag. En dag som iaf jag har väntat länge på..
Tyvärr kunde ju inte alla syskonen vara med, som vanligt måste jag nästan säga.. Men de var skönt ändå. Kändes som om alla tyckte de var jätte mysigt ! Detta är då den senaste syskonbilden vi har tagit.. Den blev rätt så bra den med ! Dom brukar ju bli de ! ;)




Helgen annars har varit jätte bra faktiskt ! John och jag har verkligen mys och ägnat varandra tid. Hade en Helsingör kväll i fredes, de innebär då att vi dricker och snackar skit och myser.. Som vi brukar göra när vi firar
något stort. I lördes så kolla vi på bio och åt sen på jernkällaren i höör, en jätte mysig resturang. Sen nu i söndes så var jag med mina syskon som jag me älskar att umgås med.

Helt enkelt en helt underbar helg !

Ska se nu, kanske om de blir bowling imorgon med vänner sen Göteborg och liseberg med Maria Jocke och Matilda på onsdag-torsdag. Sen lite semester med John tills sönda sen flyttar jag ju till kävlinge och börjar på min kurs på måndagen den 20 / 7 .
Full späckad semester, men de är rätt skönt de med så man inte bara går och väntar tills jobb ska börja igen..

2009-07-11

SEMESTER



Japp Japp, Nu har jag 3 veckor välförtjänt semester ! =D
har nästan planerat hela ändå.. Ska iväg med John på bio idag till exempel sen blir de Göteborg med Maria & Jocke och de blir hus passning i Kävlinge och körkorts tagande *håller tummarna på de iaf..* Och ska försöka hinna med och leka något med sniglarna och Josephine iaf ! :)
Ser faktiskt fram emot huspassningen.. Ska bli skönt att vara ensam och bara tänka på sig själv ett tag sen får ABSOLUT familjen Olm-Evbäck vara hemma de är inte så jag menar ;) Ska bara bli skönt !

John ligger och sover nu, måste vara jobbigt att vara så gammal, vi drack lite öl igår och han vakna lite tidigare och väckte mig så klart, när jag sen äntligen har vaknat och stigit upp, jo då vill han sova en timme.. :S menmen ..
Ska kolla på baksmällan ikväll. Sen blir de Vhen med syskonen imorgon!
Ser verkligen fram emot de med, hoppas vi kan hålla sams den tiden vi är där iaf.. Ska bli skoj !
För som jag skrev till Lotta så kan man bråka med alla hur mycket som helst, men när de verkligen gäller och man står där helt ensam och utlämnad, så finns familjen alltid där och stöttar och hjälper. De tycker jag att vi har gjort och vi är tomefan skit bra på de !

2009-07-09

Den 9 Juli 2009


Ja nu närmar sig semestern med stormsteg! HÄLIGT ! ! Sista dagen imorgon sen tre veckors ledighet !

Drömde min vanliga dröm inatt med.. Fast denna gången var de Lottas tur.. Jag blir så trött på att vakna nergråten och med magont.. :/ När ska drömmarna sluta egentligen. Vill kunna sova en hel natt utan problem..


Du har alltid funnits i mitt hjärta..
Jag bär med dig överallt jag går...

2009-07-08

Ännu en ledig dag.. Bara två dagar kvar till semestern ! Skönt..

Vet inte vad vi ska göra bara. Jag och John har ons-söndag ihop. Sen sticker jag till Kävlinge/Ängelholm i två veckor.. Menmen, blir Sjöbo marknad en dag iaf ! :)







2009-07-07
















Jag skrattar nu..
Kanske gråter jag sen..
YesYes där ser man hur en bra dag helt plötsligt blev en sämre dag..
Hur en fin dröm, en glad dröm för en gångs skull blev oomtyckt och nedlagd igen..
Mitt huvud går åt två olika håll.. Vet inte vad jag ska göra tänka eller tro.. De går inte att diskutera de för de blir bara mitt fel då.. eller så ska vi skärpa oss men gör orecis samma sak igen..

De är gjort. Beprövat och misslyckat innan , ett antal gånger innan ..

Jag vet inte längre.. Jag vill men vafn kommer jag palla med sånt här skit varje jävla skit dag..
Vi får se.. Semester snart lite distans.. Lite betänketid.. Lite av varje..

Sitter och kollar på Jaksson 5 nån film tydligen.. Rätt intressant.. Men ska nog gå en runda nu snart när den är färdig.. John ligger och sover ändå..

Kan undras hur de gick för Jimmy idag, han var på en lägenhets visning i Lödde.

Hittade ett fint hus i höör som jag hade kunnat drömma om att få äga.. Hade varit så jäkla härligt .. Men de är stort och rätt dyrt går på nästan 3 milj.. Men drömma kan man väl göra iaf..
De finns på hemnet, Grönalundsv 21. 10 rum :)
Menmen de var bara en dröm..
Dax för att gå tillbax till verkligheten..

2009-07-04

Det är ju lixom samma saker varje natt.. Alltid samma saker jag drömmer om och vaknar halt kallsvettig av.. :/ Börjar tröttna nu.. Vill sova vill drömma fint vill vakna och se att de finns fint runt om mig..

Har jobbat idag, första helgen på 3 veckor, känns nästan skönt att få göra något igen på jobb, har varit så lugnt nu ett bra tag.. Men trött som jag är så lyckades jag ändå somna på lunchen och på tåget på väg hem..

John Maria Jocke och Matilda är snart här med mat så jag får väl börja plocka undan lite..