2010-02-26

2010-02-26


Tattoo your name across my heart So it will remain Not even death can make us part <3<3

Sitter här hemma nu och bara väntar ut tiden.. Är spännande saker som händer idag, känns rent konstigt nu.. hihi men konstigt på ett kul sätt, på ett efterlängtat sätt. Kul att de är så många i familjen som vill involvera sig me, känns lite lättare då på något sätt..

Längtar lite tills nästa helg då jag ska berätta min hemlis för sniglarna! <3
Se vad dom tycker..

Mår inte helt hundra idag heller..
Men ska jobba i helgen ändå annars får jag skäll.. =P
Skrev på papperna för Audin igår så nu är jag stolt ägare av min första bil som råkar vara en Audi 80. 2.3 E ^^ Me like!


Hittade ett brev från Felicia i bilen , som Freddie fått på sin födelsedag när han var på sjukhuset. Fick tårar i ögonen verkligen..

"Freddie, jag älskar dig så mycket att jag vill ha cancer istället" "Du är söt utan hår, men när du har hår också"



2010-02-20

2010-02-20

Far´s födelsedag idag ! Grattis på dig!

Sitter här ensam idag igen, John trotsade vädret och körde till Åstorp för att spela boule. Så jag passar på att läsa lite bloggar, bland annat de tre bloggarna som fick mig att starta denna från början, Ulrika Hanne och Sabina. Läste deras bok i samband med att Freddie var sjuk, och dom tre hade också cancer på olika ställen i deras allt för unga kroppar. Hanne dog tyvärr redan under tiden boken höll på att skrivas.. Sabina gick mars -09 och läste att tyvärr Ulrika hade gått bort nu i dagarna.. Tänker på deras familjer och sen tänker jag tillbaks på min och på Freddie. Hur jävla stark han var för oss alla andra, han visade aldrig att han hade ont under sin sjukdomstid.. Han skratta, skämta och försökte få alla oss andra till att må bra för en stund..

Och nu när jag sitter här, kommer jag på mig själv att torka mina våta kinder om och om igen.. Spelar ingen roll hur lång tid de går .. Eller hur mitt liv förändras, mina kinder kommer alltid vara våta av salta tårar som rinner av saknaden till dig Freddie.

Världen är tyvärr en orättvis plats... Men om vi alla lägger manken till och försöker sponsra med så mycket vi kan till cancer forskningen så kanske vi en dag kan se den som besegrad.. De är en sak jag hoppas på i framtiden iaf!



www.slide.com/r/D2ikxsMB7D9vMB0-awVLq5XwXHTNjo1W?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

2010-02-17

2010-02-17


Att höra dig säga dom orden.. de hemska speciella ordet som man inte får lov att säga, som inte får lov att finnas.. Du får inte ha det.. Jag vet inte hur jag ska göra hur jag ska reagera allt känns så konstigt.. Varför du, hade jag kunnat så hade jag bytt med dig.. Förlåt för att jag inte kan göra något.. Älskar dig men kan inte göra något för att hjälpa dig..

--------------------------------------------------------------------------
Sitter och läser igenom lite av en gammal blogg jag haft.. Fy fan för hur vi alla kände vid den tidpunkten.. Vi mår fortfarande skit dåligt allihop, men den tiden, de beskedet de ögonblicket.. Freddies Liv.. Han fick reda på att de skulle ta slut inom kort.. Vi fick reda på att vår bror, vår familj kommer saknas en bit..
HUR FAN KAN MAN HANTERA DE PÅ ETT MÄNSKLIGT RÄTT SÄTT ?!

Vet att det är försent, att de inte är någon mening med att bli sur på världen för den tog min bror, varför denna sjuka sjukdommen CANCER skulle slå ner i min bror..
Men vem kan klandra mig egentligen..
--------------------------------------------------------------------------------

Sitter här ensam då tänker jag och läser och drömmer mig bort..
Längtar tills John kommer hem..

2010-02-16

2010-02-16





Kanske ska man inte hoppa i taket än som alla uttrycker det, men jag är faktiskt lycklig över detta redan. Och det var längesen jag kände mig fullständig och lycklig, men tack vare John och lite öde så kanske jag är på bättrings vägen.. Kommer aldrig någonsin att vara fullständig längre, kommer alltid att fattas en bit av mig.. Men detta beskedet känns ände skönt som fan
!! Nu är det bara att hålla tummarna för att huset ska bli sålt och vi ska hitta vårt drömhus igen och flytta in och allt blir hur bra som helst! Har en som ska komma på visning imorgon, när vi är och jobbar så de blir väl rätt spännande och höra vad hon har att säga om de.
John stack ifrån mig kl; 05 imorse. Och kommer hem förhoppningsvis imorgon kväll men dom viste inte hur lång tid de skulle ta.. Jävla radiomastar som ska byggas överallt.. =P

2010-02-02

2010-02-02


Sometimes I wish I were an Angel, Sometimes I wish I were you. I wish I had your pair of wings, Just like last night in my dreams, I was lost in paradise, I wish I´d never openend my eyes..