2010-04-27

2010-04-27




Vit tröja Vecka 15 Grå tröja Vecka 17


Tradit värre detta ju, var på Center syd här om dagen, och letade efter min bok,
"Sabina och draken " Av Sara Natt och Dag. Men den finns inte alls hos någon i hela Skåne, den måste man beställa hit i så fall.. Så jävla dåligt..


Men över till något bra!
Imorgon ska vi till mäklaren och skriva ett sorts kontrakt på huset här, att han som lagt sitt hud har fått de när han väl tagit hit en besiktningsman och han vill ha de efter de med.
Så det går verkligen framåt här alltså, nu är de bara att hålla tummarna på att han vill ha de och att vi kan komma här ifrån snart.
Har skickat in en massa anmälningar om att vi vill gå på visning nu med, mycke i Hörby faktiskt men även ett tjusigt i Tjörnarp =) Ska gå på visning den 3 maj än så länge! =)


Och ja, magen växer och blir större, är i vecka 17 nu imorgon. Kollar på bilder som jag tagit i vecka 15 och nu sån skillnad på bara den korta tiden.. Och den kommer ju inte sluta växa heller ju ! =)

2010-04-25

2010-04-25


Okej lite kortfattat nu då!

Har jobbat hela helgen, har dock kört "firma bil" Och det har varit gött väder så de har inte gjort så mycket. Har blivit RÅ dissad av *** idag, ganska skönt att hon bara är vikarie nu för tiden.. Hade dock varit trevligt att veta vad man gjort för att bli dissad.. Menmen..

Moar är fortfarande inlagd stackaren, dom ska ha henne där inne till tisdag iaf vad vi vet nu.. Är så synd, fick fira sin 55 års dag där inne, med fastande mage, tror inte hon har fått äta något alls förresten på säkert 3 dagar. Bara de rälia droppen.. Hoppas hon får komma hem snart så vi kan fira henne ordentligt.

När jag skulle gå in på sjukhuset så innan dörrarna så är där några bänkar man kan sitta på och så, mest patienter som sitter där. Där såg jag Freddie sitta med en annan kvinna.. Fy fan vad de högg till i magen på mig.. Tänkte han sitter ju där ju! Han är inte borta han sitter där! Han hade sjukhus kläderna på sig och inget hår på huvudet, men jag såg att de var Freddie som satt där och kolla tillbaks på mig.. <3>



Jaha vad mer då.. Jag blir gammal på lördag.. Shit redan 21 år helt ofattbart.. =/ När börja tiden gå så snabbt egentligen.. Hör av mig om tider och så ang lörda för dom som är i behov av de..


Går in i vecka 17 på onsdag.. Där går allt me skit fort.. Redan vecka 17.. Längtar ju till v.20 för då är de ultraljud ! =)

Nej nu ska vi börja göra lite mat, lille Jocke ska äta hos oss me. Han ( som är 17 år) Har precis varit och hämtat en bortskänkes husvagn xD Kör han där i sin Epa med ett litet husvagnsägg bak till haha =P

2010-04-21

2010-04-22


Vecka 15 när bilden togs! =)

Drömde om min förslossning inatt ! =) Eller ja, jag kom inte till den onda biten utan bara tills de att de kändes konstigt, gjorde lite ont och vattnet gick.. På väg in till BB sen så ringde Johns alarm så födde gjorde jag aldrig. MEN av någon andledning så visste vi att det var tvillingar vi skulle ha och att de var två pojkar. =)


Har flugit in i vecka 16 nu! 4 månaden =) Spännande spännande ! Idiot längtar tills den 17 maj då vi får se vår lilla kreation för första gången! <3>

Har varit och klippt mig idag och slingat håret lite grann. Blev tjusigt som tusan.. Men de borde de ha blivit i och med jag satt där i nästan 2 timmar och de gick loss på 800kr.. =S

2010-04-19

2010-04-19


Jaha, moren min bjöd till på 50 års fest i helgen.
Blev trevligt trots att man var nykter, så jäkla störigt att alla ska nolla eller så och ha stora fester de året jag inte kan vara med..
Och då ska plötsligt ALLA ha fest =P
Jäkla människor, hoppas ni gör något liknande nästa år, om inte för er skull så för min ! =)

Annars har de väl inte hänt något så direkt i helgen, hade mysdag med honey i går, och de är ju alltid lika trevligt! <3 ra ="P">

Sen har vi kommit fram till att vi ska ha en lugn valborg i år, blir den fösta på jag vet inte hur länge. Vet inte vad vi ska göra eller så, men lugn kommer den vara. Ganska skönt ändå, då är ju John vid medvetandet på min 21 års dag iaf, för de kan man ju inte såga att han var på min 20 års dag .. =S

2010-04-14

2010-04-14

Det är den 14 april redan ! Herregud vad tiden går fort.. =S

Menmen, bråka lite med honey häromdan.. Läste att de faktiskt är mycke lättare med de mesta om man är gifta innan man får barn.. Så jag lade fram min ide om att vi skulle gifta oss! Och han ville såklart! ToppenToppen, MEN det störiga är ju dock att jag inte tänker byta efternam. Har sagt de hela tiden, jag är född Brobeck och kommer dö Brobeck, kan dock tänka mig att ta han namn också, har ju trots allt kommit överens om att vårt barn ska ha båda. Men Nej, de vill inte han, utan ska vi gifta oss så ska jag ta hans namn och därmed basta. Och när jag ändå tar hans namn så behöver ju barnen inte heller heta Brobeck. Jag är kanske tramsig, men jag har sagt de hela tiden så jag har inte ändrat min inställning på något vis..

Blir så jävla ledsen, vad fan spelar de för roll, när jag har gått med på att ha båda namnen.. Fattar inte vad de är för fel med de.. Varför mitt namn är så jävla hemskt.. =(
Jag vill ju verkligen gifta mig en dag.. Och de vill han med.. Men för varje disskussion vi har om de känns de som om den drömmen försvinner längre och längre bort.. ='(

Är i vecka 15 idag, och magen har börjat puta ut lite grann.. Känner mig som en fet kossa... Som alltid är antingen sur, trött eller ledsen.. =/ blää..
Chefen har kommit hem från semestern nu med så snart är de dax att ta tjuren vid hornen och berätta för henne med.. Vet inte hur hon ska ta de dock.. menmen..

2010-04-06

2010-04-06


Usch vad denna dagen var jobbig då.. Bara gråter hela tiden, över inget alls.. =S Men allt är inte guld och gröna skogar känns de som.. har kommit på att jag verkligen vill gifta mig, vem vill inte de lixom.. Men de blir inte av så länge jag inte bytar namn.. men de vill jag inte tycker att de är så jäkla orättvist.. Ska jag inte få gifta mig bara för att jag vill ha kvar mitt flicknamn.. ? ! Har till och med gått med på att ha båda, men nej, inte ens de hjälper.. =/ Men får väl se någon annan gifta sig.. Vara med på en möhippa istället för att vara i den.. Menmen.. Är glad att mitt barn ska ha mitt namn iaf, och att den ska döpas! Är i vecka 14 imorgon. Är spännande, har börjat svullna och man (kan man kanske inte men jag inbillar mig de iaf) kan se lite förändringar på magen, den har växt lite, på ett bra sätt då såklart =P