2011-03-31

Hjärtat sover

Han sover middag nu.. 
Sparka upp mig vid 7 men sen somna han gott en runda vid 9 och sen nu med vid 12, och ja.. men jag är vaken iaf ! =P

Lotta potta kommer idag, hon ska följa med mig och simma lite och mysa lite med Elias med. 

Ivan Andersen med familj kommer imorgon och sågar upp träden till oss, John ska väl hjälpa till på något sätt.. =) 
Lördag blir de kalas hos Carola
och söndag kommer vedklyven och Niklas tror jag så dom ska klyva och stapla veden. Fullspäckad helg =)

 Men nu börjar junior vakna så smått, så nu ska vi köra till Hörby och sätta in mina gluten pengar på kontot sen till ica eller city gross och handla till middan imorgon.

Blir också big bowla igen med sniglarna den 7 / 4 och denna gången hoppas vi på att vi får bowla. Blir inget dricka så jag ska för första gången köra in till Malmö, spännande.. kan man ju tycka kanske.. =S 

Nej nu så ! Ut i regnet med oss ! =)

2011-03-25

....

Jag hoppas ni har röstat på min solstråle på www.viforaldrar.se 



Han har kommit på att man kan "köra bil" med munnen, göra de ljudet, MEN om man har mat i munnen samtidigt, då blir de mer effekt ! =)
haha och sen har han också börjat ge av sig lite små skrik, men inte så små dom är väldigt högljudda, de gör han så fort något inte går som han vill. Så vi har en bestämd lite man här hemma redan.<3

Nu vill han inte springa runt i gåstolen längre så nu får vi leka lite igen ! Kanske på golvet så han kan lära sig krypa någon gång ;) 
Och imorgon förresten så har ju jag och John 3 årig förlovningsdag !! Tiden går så jäkla fort alltså. Blir midda på jernkällaren och farmor myser med Elias en stund, win win för alla ! 

Och nu har dom även varit och fällt träden här utanför så nu drar allt igång. Blir sågning och klyvning och en massa staplande nästa helg, nästa igen blir de gräva ut hela grunden ( och kanske Elias sandlåda me =)) 
och ja.. helgerna blir de en massa jobb för pappa John nu.. Men vi ser fram emot resultatet ! =)

2011-03-22

RÖSTAAAAA !!!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=43849&_ad_is_verified=y

RÖSTA OCH SÄG TILL ALLA DU KÄNNER ATT OCKSÅ GÖRA DE. PÅ ELIAS DÅ SÅKLART <3

2011-03-17

Vilken dag..

Har ni någonsin haft en sån dag då allt är värdelöst.. Du bara gråter och kan inte sluta.

Jag hade en sån dag igår. Stackars Elias fatta inte varför mamma var så ledsen, jag berätta för honom men han förstår ju ändå inte..
Vi åkte och hälsa på hos Freddie, första gången Elias var med där, han sov under hela tiden vi var där. Men kändes ändå bra att ha honom med..
Men även då kom tårarna igen, Elias får aldrig träffa morbror Freddie, aldrig träffa pappas bästa kompis och mannen som sammanförde mamma och pappa, för sanningen är ju att hade Freddie aldrig tagit med John ut till far de gångerna så hade vi aldrig träffats.. :'(

Tänkte på framtiden och framtids barnen och familjen och allt, kommer vi kunna berätta om honom så han blir levandes igen, kommer våra historier fortsätta och kommer mina barn älska sin okände morbror? :'(

Ja, tankarna svävar runt fortfarande som ni märker..

Även hans sjukdom kommer upp i mina tankar, kommer jag drabbas ? Eller ännu värre, kommer mina barn drabbas ?

Jag har tur som hade lilla Elias igår, trots jag hade en hopplös dag, så visade han kärlek till mig ändå, han fick mig att orka igenom dagen. <3

Senare på kvällen åkte jag på 3 rätters middag hos Maria, var jätte gott, men var inte på humör så jag var inte där så länge..

Nej nog gnällande för min del idag. Ska gå och mysa med mitt lilla hjärta nu. <3

2011-03-10

Snö blandat regn...

Och de regnar skit mycke... :-/

Kollar på scrubs och de är verkligen en skit tråkig serie nu, utan Jd och dom gamla.

Nu är de snart fredag och helg igen. Blir middag hos Moar på fredag, hon är den andra ut i vårt "halv 8" hos mig. Ska älg spännande och se vad hon gör för något gott.

Idag ska John och Elias till Niklas och äta midda, och jag ska försöka dra mig till simhallen och simma lite, var längesen nu..

Får se också om vädret är bättre imorgon då kör jag och Elias till ikea för att hitta en mat stol till lillefis så vi kan äta ihop hela familjen <3.

Har också fått tid till min MR röntgen, ska hitta barnvakt..

Usch nu är jag super sugen på kärleksmums, ska kanske baka glutenfria sånna ikväll istället för att simma, eller.. :-P

Till en helt annan sak nu, har börjat kolla på en serie på kanal 11 på söndagar vid 22,
Dead man walking
Så jäkla spännande :-D

2011-03-04

3é på bara en vecka..

Min fina lilla prins <3

Yes har avklarat de tredje kalaset på bara en vecka, så är de med stora familjer. Och kalasen bara fortsätter fram till september någon gång då börjar dom avta lite igen.. =P 

Fick papper att vårt kost bidrag kommer dras in, bara patienter under 20 år har rätt till de numera. Känns som om man blir straffad på något sätt.. Allt är ju pisse dyrt som är glutenfritt me.. Inte konstigt man "fuskar" som man så fint säger.


Sitter och letar efter något gott att till laga tills på månda, Johns systrar och mamma och jag ska ha " halv sju hos mig" nu mera =) 
Så vi ska alla laga mat en gång i veckan iaf och sen sätta betyg på de haha kan bli skoj! =)

Imorrn ska John ut med grabbarna på lucky, deras tur att bowla nu. Är jätte glad för att han äntligen tar tag i saken och sticker ut med vänner! Vill dock inte att han ska bli super full, så han får samma uppgift som jag fick förra helgen, ta Elias på söndag morgon. =P 

Men vi får se om jag kanske är snäll och tar honom ändå.. Får se hur full han är ;-)

Under tiden så ska jag och Elias köra till lödde och våldgästa mor och systrarna, får se vad vi gör, vi ska kolla melodifestivalen iaf de har jag sagt till dom ;-) 
Kanske mor vill titta till Elias en sec så lilla Lotta och jag ta en drink på Lödde krog xD 
Eller kanske inte =P 


Skrämmande han blir 6 månader denna månaden.. <3


Nu ska jag gå och gömma Johns Goal tidning så vi kan mysa lite innan de är dax att hoppa i bingen <3