2011-06-28

2011-06-29

Jaha, John har åkt till jobb, Elias ligger och rumlar runt som bara den här sidan om mig. Jag är jätte trött men inte han så jag tvivlar på att vi kommer sova mer idag. :-/ Sen har jag fått fruktansvärt ont i ryggen sen allt grävande igår. Helvetet vad de gör ont kan jag ju säga, gräver inte mer nu på ett par dagar, får vila upp mig så mellan gångerna känns det som.


Sen har jag ju lillasyster Liza sovandes på soffan här utanför :-) hon kom igår och ville stanna tills imorgon, alltid mysigt!
Idag ville hon gärna till stranden om det var fint väder, och lomma är närmast sa John, men hur fan hittar man dit då!? :-S


Men om en timme så ska jag ringa bvc om Eliasens alla utslag på rygg och nacke. Vet inte vad det är för något.. Nån sa att det kanske kunde vara mjölk allergi.. Men jag vet inte...

Och imorgon ska jag ringa min lärare för det slutliga betygs samtalet.. Är nervös inför det faktiskt, fick ju faktiskt godkänt på teoriprovet, kryss i taket !
Så vi får se hur det går med allt, ska ju som sagt inte ha för höga förväntningar då jag vet hur det brukar sluta.

Nu ska vi väl gå upp, tror de är de lillchefen vill Iaf!

Så godmorgon på er alla! :-)

2011-06-26

2011-06-26

Nu var vi hemma igen och allt är som vanligt. 
Efter en härlig vecka på Bornholm, ihop med Moar, Bella, Familjen Hellberg och familjen Tjörnarp. 
Fick badat i havet, ätit gott, träffat John´s släktingar och myst och även druckit MASSOR med vin! =D


Mina hjärtan

Elias första semester, han passade på att få två framtänder i överkäken, badat i havet han med och ätit glass för första gången ! Så han har också myst jätte mycke. 

Det ändå jag saknar är ett riktigt midsommar firande, dom firar inte midsommar på Bornholm/Danmark, utan dom firar S:t Hans dag. De är typ som Svenskarnas valborg, bara man bränner en häxa på bålet samtidigt. Och sen är där en massa tal och sen fest.

Men veckan tog, som alltid, slut alldeles för fort. Hade velat vara där längre.

2011-06-18

2011-06-18

Nu är dagen äntligen här, denna dagen är efter längtad faktiskt!

Ska till sista babysimningen nu snart, Sussi fick låna en undervattenskamera så vi ska fota (försöka iaf) Elias och Liam när dom dyker :-D

Sen vid 17 cirkus kommer folket hit och då ska vi packa vår bil och redan bege oss mot ystad och båtarna mot Bornholm!

Yey !
En veckas semester nu <3

2011-06-17

2011-06-17

Elias sover middag, och jag läser lite i psykologi boken. Stora provet idag, sen är kursen avslutad, så vi får se hur de går. Kan ju säga så mycket som att jag är mest troligt inte godkänd, det var de jag kom på igår, och därav mitt senaste inlägg. :-/
Trodde att jag skulle klara av att läsa upp mina betyg, men tyvärr....


Imorgon är sista gången för babysimningen också, är ju rätt så sorgligt för de är jätte mysigt.

Imorgon åker vi till Bornholm äntligen! Ska bli så skönt att komma bort och bara njuta med min familj och familjen, Tjörnarp, Hellberg`s Moar och Bella.
Har packat den ena väskan nu, i princip med bara Elias grejer. Men de är ju första semestern med honom, så jag har egentligen ingen aning om vad som kommer behövas eller inte, MEN bättre att ha för mycke än för lite :-)

Nu ska jag läsa lite till. Och sen kanske börja stor städningen, för vad är skönare än att komma hem efter en semester, till ett ren städat hus ?!

Lät jag kanske gammal där ;-)
Men de är sant!

<3

2011-06-16

2011-06-16

Hur kunde jag tro att jag, av alla människor, skulle klara de.. 
Har inte historien visat upp ganska tydligt att jag inte kan.. Att jag är kass.. lite små blåst och helt    o kapabel till att klara av att uppgradera mig på något vis.. ?! 


Nu går jag snart och väcker Elias för att bli på bättre humör.. =/ 
För honom har jag lyckats med iaf ! Kryss i taket !



På lördag bär det av till Bornholm, ska bli skönt att komma ifrån allt.. 

Så nu har jag gnällt av mig här också.. Trevligt ju. 

2011-06-09

2011-06-09

Mitt lilla hjärta sover så sött i sin säng <3 
Jobbigt att jag måste sova för jag hade kunnat titta på honom hela natten! 
man vet inte hur mycket man är kapabel till att älska en annan person innan man fått barn.
Elias <3 John


Men men =P

Jag fick som sagt VG på min uppsats, det trodde jag aldrig, jag satt uppe länge torsdags kvällen innan den skulle lämnas in och var skit deppig och skrev på den, trodde jag skulle få IG. Men se så lycklig man kan bli ändå ! =)

Och bygglovs tanten gjorde oss ännu lyckligare och godkände huset trots att det gamla är mer än en meter för lågt i jämförelse med de nya. Så i helgen så är de på med väggarna, sen börjar de likna något på riktigt!! =D


Nu ska jag göra ett närvaroprov på NTI skolan och sen hoppa i säng och hoppas på att mannen min kommer hem snart. Han är ute med några killar från jobb, åker båt, och dricker.... på en torsdag.. 0_o 

Menmen Godnatt ! =)

2011-06-03

Fredag

Ja nu springer killarna runt här och bygger. Takstolarna är redan uppe så de känns som om de går fort här, börjar ju faktiskt likna ett hus nu ! =) 

Lillasyster Lotta tog studenten i onsdes, herregud vad tiden går fort, för de betyder ju att det är 3 år sen jag gjorde de.. =/ 
Men de blev nästan lyckat, förutom då att student bilen började brinna mitt inne i Lund, ingen kom till skada och Lotta hant inte ens se den. Så vi tryckte ihop oss i min audi, Jag, Elias, Micke, Kattis, Pontus och Lotta! Sen bar de av mot lödde och student middag. 
Så de blev faktiskt super trevligt ändå! ;) 
Sen igår hade vi kalas, John och Maria hade slagit ihop ch de firade vi i Tjörnarp. 
Blev också trevligt ! 
Tråkigt bara att vissa inte kunde höra av sig och att de ska vara svårt att komma. Fick sen smaka upp hela flaskan.. =) De var gott ! hihi
Nu ska jag föröka färdig ställa min uppsats och skicka in den till min lärare och sen försöka fixa med den gamla uppsatsen som jag måste komplettera lite.
Ska såklart även mysa med min underbara son ! <3 


Snart bär det av till Bornholm !! =)