2011-08-29

2011-08-29

Eliasen vaknade inatt av någon mardröm, så han fick sova hos oss.. Men sen vaknade han 6 igen av ytterligare en mardröm.. =S 
Lyckades hålla han lugn i en halv timme ungefär, sen ville han utforska tydligen, jag vaknade av en duns och skrik, då har jag råkat somna om när han var vaken, vilket jag aldrig gör annars. Men han har iaf åkt ur sängen med huvudet före.. 
Han skriker och sen ser jag blodet rinna från munnen, och då får jag ju panik.. Men som tur var så hade de inte hänt något allvarligt, bara bitit sig i läppen eller något liknande, men nu har han iaf en fläskläpp, ser ut som om han snott snus ifrån John, plus att han har lite röda märken i pannan med. =/ 


Nu ska jag mysa med min underbara son när John ska besiktiga sin bil, sen blir de kanske en runda till skolådan i Hurva för att hitta skor till lille fisen här. och slutligen en runda till..... Sjukgymnasten !! 
Hatar att åka dit nu.. =/

2011-08-05

2011-08-05

Blir rent snurrig på försäkringskassan och när man ska ansöka om föräldraledighet.
Tror jag har gjort rätt nu John har avstått några dagar så vi har dagar året ut, sen får vi se hur mycke mer vi har innan de är dax för dagis tajm.

Vilket jag fortfarande ligger sömnlös för.. =/ Vill inte att de ska vara dax för förskola, han är för liten för de.. Och vilken förskola är bra nog åt min Elias ?! 

Nästa vecka blir det att ringa runt till olika skolor i Höör/Hörby och Ludvigsborg, försöka få en guidetur så man får se och höra och jämföra samt kanske fått placerat honom i någon kö. =,(


~ Elias och kompisen Devin ~


Nu ska jag väl gå och förbereda lunchen till oss, börjar bli hungrig nu faktiskt, men håller hårt på min diet, äta två gånger om dan och inget skit där emellan ;) 
Ska se hur länge de går att hålla. Hur pass bra själv disciplin jag har.. 

Och stackars John är deppig idag me.. Han fick hem ett stort lass med isolering och gips med mera.. så små regnar det och de är tungt och han som skulle komma och hjälpa till med bärandet har blivit sjuk.. =/ 


Idag åker också lilla syster utomlands, ska vara borta i två veckor.. =S Gillar inte sånt faktiskt, hon är ung och fest glad och jag litar inte på folk.. =/ Menmen hoppas hon får trevligt iaf, kanske inte för trevligt ;)

2011-08-04

2011-08-04

  Idag har vi inte fått gjort speciellt mycke. Har diskat och städat lite.. Inte för de syns men.. =P 

Blev en liten fika runda till Sussi och Liam. Elias fick prova köra Liams nya el-bil, fjärrstyrd, så John gick och hade super kul och körde runt Elias.. Men Elias var väl lite måttligt road ;) <3


Lillefisen sover nu iaf, tänkte ta mig ett glas vin nu framför tv´n med mannen här, när han för en gångs skull inte jobbar =)



Så får vi se vad vi hittar på imorgon, vill ju till biltema och fixa cykelstol och hjälm till Elias, men jag hittar inte riktigt dit, och är de varmt så vill jag inte riktigt heller.. 
Så någon som hittar som vill följa med om de är kasst väder.. ? 
Eller kanske åka till stranden någonstans om de är fint ? =)

Behöver ju faktiskt hitta någon som kan fixa hjulen på mina cyklar med, så jag kan cykla.. 

Och antingen måndag eller tisdag så måste jag hitta någonstans att ta vägen, kan inte vara hemma, elektrikern kommer och ska fixa centralen i huset så här kommer inte vara ström på hela dan, så de komplicerar en hel del. 

Menmen de löser sig alltid ! =)

2011-08-01

2011-08-01

  Då var vi inne i augusti månad, och i helgen när jag vägde mig så visade den mer än vad jag trodde, och sen så har min mage börjat växa, så nu är de nock!
Jag ska börja träna, banta vet jag inte, tycker nog för bra om mat för att missunna mig något av de, men godis, chips och läsk blir bara på lördagar !

Nu ska vi bara se om jag kan hålla de med! =)

Elias har blivit en riktig huligan, klättrar på allt, och sen han lärde sig krypa så går de undan här hemma. Får hålla ett öga på honom hela tiden annars sticker han!

Det är i-o-för sig väldigt mysigt nu när han själv kan utforska och kolla sig omkring! Men han är snabb och han slår sig, har alltid röda märken i pannan till exempel. <3

Och pappa John, han jobbar på som bara den !
Elektrikern var här i morse och fixa, så nu kan vi beställa gips och gipsa taket och väggarna, sen kan vi sätta upp mittel väggarna och gipsa lite till och sen mååååla och sen och sen och sen... Sen börjar de nääärma sig att vi flyttar in ! =D
Nu bara längtar vi ! =)

Nästa vecka ska jag börja ringa runt till olika förskolor och höra om en visit, och kanske om de behövs ställa oss i kö, men iaf skriva in Elias så han kan börja i mars ungefär.. =/

Men nu vaknar han snart, Maria och ungarna kom och busa lite med honom så middags luren blev flyttad framåt, men trevligt var det ! =)