2010-06-30

2010-06-30

Nu vill jag också få min bebis.. Kan inte storken skynda på lite.. =P


Blir knäpp på denna sjukskrivningen.. nu visar det sig att jag verkligen är blond.. För vissa saker fattar jag inte alls med detta sketna lilla pappret.. =/ 

Imorgon blir en full späckad dag, först jobb till 12 sen sjukgymnasten i Hörby vid 14.00 sen barnmorskan i Höör 16.45, ska se om jag hinner med något Hörby marknad där emellan med kanske.. 

Eller så försöker jag tvinga med mig John dit idag så har vi mer tid, och kanske vi hittar några tuffa kläder till plutten sen när den kommer. =)

2010-06-27

2010-06-27

Har varit i Ystad idag med pumpkin. Sola och bada med pina colada.. Nästan.. Jag sola, sittandes i två timmar för jag kunde inte lägga mig så jag låg behagligt och när jag väl kommit ner på rygg fick John dra upp mig därifrån igen.. så jag satt och sola. Smörjde in mig jätte duktigt !! Förutom på fötterna, där är nu även de enda stället jag brännt mig så de gör lite små ont .. Så jävla typiskt.. =P Men de var mysigt <3

Spela lite fotbollscrocket me, nytt spel john fick i födelsepresent, rätt så roligt! 

Nu ska vi nog snart åka till orup och grilla med familjen Andersen/Römer/Lindell
myspys. 

Har fått min semester beviljad nu, så går allt som de ska så kommer jag ha semester i veckorna 30-33 och sen gå på havandeskapspenning någon dag efter semestern.. Gott ! =) 

Är i vecka 25 + 1 idag, har snart ingen navel alls kvar xD men den är mysig min tjocka mage! =)
Drömmer om förlossningar och så redan nu, igår natt så födde jag en pojke på dagen sen dan efter hemma kom vi på att där nog var en till så vi åkte in och mycke riktigt var där en flicka som kom ut . Så vi fick tvillingar på två dagar, inte alla som kan slå de inte! =) haha

2010-06-22

2010-06-22

ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ALLT SOM HAR MED DETTA JÄVLA SKIT KUNGABRÖLLOPET NU! KAN VERKLIGEN BARA SPY PÅ HELA JÄVLA KUNGAHUSET OCH DESS STAB ! 

Vad har hänt i resten av världen undertiden all media kretsat kring dom, dom som ska vara "vanliga människor" Och "Sveriges ansikte utåt " 
Dom jävlarna tar alla våra surt tjänade skatte-pengar och köper ett stort jävla slott och renoverar och har sig, till hur många är de hära slottet till ? just nu!! 2 Jävla personer ! 
Hur många i Sverige har vi inte som svälter, som inte får pengar i tid och blir vräkta på grund av att dom inte kan jobba på grund av svåra sjukdommar.. ? ! Hur många familjer lever inte i misär?! Och skolorna och sjukvården ska vi inte ens börja snacka om. 

Och stackars Madde, oj så synd de är om henne då ! Hennes pojkvän var otrogen så hon var tvungen att "åka iväg för att må bättre en stund" Hur mycke får hon betala av alla de resor hon gjort ?! 

Jag mår också dåligt, har varit hjärtbrusten, men vafan vill jag få något här i livet så får jag fanimej göra som alla andra och lösa de själv. 
Men inte dom! Inte " Sveriges ansikten utåt " vafan gör dom för Sverige egentligen !?

Nej FY FAN FÖR KUNGAHUSET ! ! 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu när jag känner att jag fått skriva av mig lite av min illska för dom idioterna så kan jag gå vidare till något annat.. 

Snart midsommar, den ska firas i Tjörnarp i år igen.. Blir såklart i nycktert tillstånd detta året så vi får se hur roligt jag kommer ha de bland allt fylle drägg.. ;) 
Lämnat in semestern nu med, blir semester från v.30 till 32. Sen om allt går som det ska så jobbar jag måndag i vecka 33 sen går jag på havandeskapspenning på tisdagen. SHIT vad tiden går fort.. Jag är i 6 månaden, jag ska få en bebis om 3 månader.. =S Hur förbereder man sig för en sån sak.. 

Vill förbereda lilla baby-rummet nu så fort vi får hem alla sakerna men John vill vänta, han hoppas på att vi har flyttat innan lillen kommer.. Och visst de hade varit skit skönt om de vore så, men nja.. Börjar ge upp de hoppet faktiskt.. 
Vi kommer här ifrån men inte innan bebisen kommer.. 

Sen har jag ju gått ner till halvtid på jobb, så nu jobbar 8-12  måndag - fredag, och ledig lörda-sönda. Skönt skönt, men drygt bara för ja vet bara inte vad man ska göra efter 12.. hur får man dagen till att gå..

Men jajja idag får jag tillfälle att städa iaf .. Jippi.. =P

2010-06-16

2010-06-16

Ingen sa att det var så dyrt att få barn.. 
Var på Babyland igår med John, räkningen blev på 18.000 ungefär.. 
tacka gudarna för att de går på arv sen, för detta var väldigt mycke pengar.. 
Och ungen är inte ens ute än.. !! 
Men nu har vi de viktigaste iaf: 
  • Vagn, både sitt och ligg
  • Inne gunga - Så vi slipper springa runt med lillen på armen hela dan.. =)
  • Skötbord med madrass
  • Sängen med sängkläder och skydd och allt därtill, madrass täcke kudde mm.. 
  • Täcke till vagnen, (mamma är frusen så kanske blir bebis med..?! )
  • Stol med eget litet bord till .. 
  • Skötväska

Och så en massa smått som man inte pallar nämna här.. Men de var en trevlig efter middag med bebis saker och John. =)

Sen fick vi en present check på 5% av de vi handlade för som vi kan handla mer för sen när vi hämtar alla grejerna, plus att vi fick en hotell övernattning någonstans i Sverige.  

Helt perfekt ju ! =)

Nu ska jag ut i solen igen.. passa på nu när den är här ju!
Så blir de tosselilla på söndag med svär-familjen. Trevlig liten tradition de har blivit! <3


2010-06-12

2010-06-12

Tyckte de var en söt bild på magen. Men lillen verkar inte vara så förtjust i sin pappa än, när jag tog denna bilden så var de för att hela magen rörde sig av sparkar, när jag kalla på John för att han skulle se, möjligtvis få känna med så slutar den direkt. 
Hinner bara precis ropa på honom.. 
Sitter här hemma själv nu, är det inte fotbolls VM som håller honom borta så är de banne mig boulen.. men vad ska man göra.. 

jag går in i vecka 23 nu! Spännande, magen blir hårdare och hårdare känns det som.. Det är 123 dagar kvar till beräknad förlossning hihi <3

Neej så tjock du har blitt, nu får du nog ´ta å banta dig litt ! =D
 

2010-06-11

2010-06-11

Jaha.. Då var man en vanlig knegare som jobbar måndag till fredagar nu mera.. Och så endast 4 timmar om dagen. Skönt att jag får slippa helgerna faktiskt, dom är drygast.. Och sen blir jag förlängd till siste september, så jag hinner jobba på Hemvården Rosengården 2 år innan jag slutar! God merit! =) 
har varit spännande, lärorikt, otäckt, ledsamt och jävligt roligt !


Min läkare ringde idag med, berätta att mina värden inte var speciellt bra.. Fråga om jag verkligen hållt mig borta från allt med mjöl, OCH det har jag gjort, har inte fuskat på över ett halv år. Så istället får jag knapra godis för 300 spänn .. Helt sjukt vad dyrt.. =S

Nu ska jag läsa min nya Elvis tidning som kommit ! 
Sen försöka tvinga med John och gå på bio, nya med Freddie Krueger är ute nu ju !

2010-06-07

2010-06-07


Jag har tänkt, att jag vill faktiskt färga mitt hår svart igen.. jag vill verkligen göra de.. Sitter och tittar på bilder från förr, där jag var så fin. Svart vackert hår.. Nu får jag stå ut med detta fula jävla pisse blonda skitet.. Som jag inte trivs i, har aldrig gjort de, därför färgade jag de brunt.. Som också var för ljust så jag färga de svart och de har aldrig varit finare ! Men... Vad är väl en bal på slottet... =(
Sitter hemma nu, har haft min första halva dag, den blev lite strulig i och med jag inte vet hur de blir, kanske skulle de bli måndag till fredags arbete för mig. Ledig alla helger, hade inte de varit skit skönt! Blir som när jag jobbade i Kävlinge, lite längre dagar bara.
Har jobbat i helgen.. Har väl gått okej, har så jävla ont i höfta jävelen bara.. =( Och så skulle jag gå upp till en dam på tredje våningen, utan hiss, 3 gånger per dag.. =S Tur att de inte är min jobbe helg så ofta.. Förhoppningsvis inte mer innan bebis är ute! ^^

Men hur gör jag med mitt hår egentligen.. Blir så trött.. Raka av de kanske bara så är där inget att störa sig på! =)


2010-06-03

2010-06-03

Jaha...
Detta är min sista lediga dag nu.. Måste njuta ordentligt..

Satt på vårdcentralen en timme ungefär igår, för att få reda på att de provet jag skulle göra kunde inte göras efter kl.10. =@ Blir man arg då eller.. När läkaren jag var hos sa kom du in vilken tid som helst och ta proven bara.. Hatar den vårdcentralen..

var ju så vackert väder så jag stack in om Freddie en runda! Jätte fint när solen står på <3 Måste nog bara plantera lite blommor så där inte ser så tomt ut .. men de löser sig!

Sen fick vi målat igår med, så nu är vi färdiga med huset, ska bara röjas upp utanför nu.. Här ser för jävligt ut. Plocka ner ställningen bara men nu finns där en massa bråte sen förra taket som ska skeppas iväg till tippen..

-------------------------------------------------------

Nu blir jag sjukskriven på halvtid, ska se om de kanske hjälper. Kanske är de inte lika tungt då.. har en månads sjukskrivning så vi får se, annars får vi gå över på heltid, vilket är tråkigt. För jag har mer att ge, mycke mer, men min höft vill inte.. Hur får man den till att ändra sig egentligen.. ?

------------------------------------------------------

Malmö på lördag då! Trevligttrevligt, ska träffa lite tjejer från gymnasiet. var ändå två år sen sist så mycket har hänt. Tradit att jag ska jobba på söndag bara och att jag såklart blir den enda som inte dricker, konstigt... hehe menmen ska nog bli trevligt! =)