2011-09-29

glukosbelastning...

Sitter just nu inne på diabetes avdelningen på lunds lasarett.

Har druckit skiten och väntat i de två timmarna, även fått tre stick i olika fingrar :-/ men fick kortaterat att mina värden är normala. Sitter och väntar på att läkaren ska komma och snacka med mig nu.
Sen ska jag få köra här ifrån! Tycker ju som sagt inte om sjukhus alls...

Lotta kunde inte komma till lund idag, så jag får gå ensam en runda på nova, sist jag gjorde de var nog när Elias var nyfödd tror jag.

Just de, på vägen hit började min bil leka med mig. Ungefär som när man får motorstopp, de rycket, fast lite hårdare och snabbare. Hela bilen vibrerade och den hackade sig från så... Hjälpte om man tryckte ner kopplingen kom jag på, men de kändes lagom roligt att köra 120 + på motorvägen då hela bilen plötsligt börjar skaka och ha sig, de gick inte så fort efter den första vibrationen kan jag säga. :-S

Menmen fram kom jag iaf! Och de var ju huvudsaken! :-)

Nu saknar jag mina två älsklingar som är hemma och myser! <3

2011-09-28

2011-09-28

Mina två hjärtan !

Sitter och läser lite nu i min kurs, men eftersom min kurs bok är tillfälligt slut så får jag läsa de sidorna ifrån boken min lärare skickat till mig på datorn. Och jag HATAR att läsa på datorn.. =/

Har varit en mys dag idag, först var vi nere på öppna förskolan och sen följde Emma, Therese och Sophia med barn hem till oss för lite fika och mys! <3
Sen blev de tacos till middag ! =)

Har jätte ångest inför glukos belastningen imorgon, fick göra den två gånger under min graviditet och dom två gångerna var hemska, nu ska jag göra den igen och är inte gravid (för er som kanske trodde de ;) )
Menmen de är ju för en god sak, måste ju veta om jag fortfarande ligger i risk zonen för vuxen diabetes eller vad de så fint hette..

Tänkte belöna mig själv efter belastningen med en tur till nova, tänkte se om jag hitta något fint till mig. Har bara gamla trasor i garderoben. Blir ju annars bara en massa till Elias, tror dock inte att saken kommer vara annorlunda imorgon.. Menmen vi får se !

Ska se också om jag får sällskap av min kära syster på nova eller hur de blir.. =)

Nu ska jag gå och slappa för jag är helt slut i huvudet efter bara 15 sidors läsning på datorskärmen.. =S
GodKväll och glöm inte tänka på mig mellan 9.15 och iaf 4,5 timme framåt =)

2011-09-20

2011-09-20

Nu är min lille bebis 1 år gammal, eller ska man vara helt rätt på de så är han 1 år och 5 dagar <3
Kan inte förstå att han redan hunnit bli 1 år! Var ju inte så längesen han kom.
Men iaf, vi har firat honom ordentligt, med tårta och kakor och ballonger och presenter, vill TACKA alla som var med och firade honom i söndes! <3

Vill även tacka sniglarna för hans fina present ! =)

Idag har vi varit hos BVC och han har blivit vägd och mätt och även fått sin tredje spruta. Han följer sin kurva super bra ! (Har ju varit lite orolig för han inte ätit ordentligt, men tydligen har han fått i sig vad han behöver ärndå! )
Han väger nu 9,8kg och är 75,5 cm lång ! <3


Fick jobbat lång pass i Stp igår, mellan 8,30-19,30. Var lång tid utan mina killar! Men gick bra, och de är välbehövliga pengar så..

Har kommit in i andra veckan av min kurs, Etik och livsfrågor, men har fortfarande inte fått hem min bok.... =@ Väldigt irriterande, men gör så gott jag kan utan den ändå..

2011-09-12

2011-09-12

Dagen D börjar närma sig med stormsteg... =S Elias blir 1 på torsdag redan, kan inte fatta de.. De var ju inte så länge sen vi åkte in på BB och han kom.. Eller som vi plussade på graviditets stickan.. <3 Men detta året har varit ett av de bästa i mitt liv, inte nog med att John finns hos mig så har vi en helt underbar liten påg <3<3

Idag annars så började min Etik och livsfrågor- kurs, men har inte fått hem min bok än.. Hoppas den kommer snart så jag inte kommer jätte långt bak nu redan innan kursen ens börjat..

Var och hämtade golv till nya huset idag också, blev dyrt men de ska ju vara där så de får kosta vad de kostar.
Sen kom målaren hit och räkna på vad de kan kosta, så han kommer och börjar jobba på lördag! Fönsterna och dörren sattes in igår så nu känns de som om vi närmar oss ett slut ! =)

Nu kommer John hem med mat ´äntligen ! =)

2011-09-04

2011-04-09

Ska bara ringa ett samtal mamma !
Åkte till Lödde, träffa lilla Lotta efter hennes semester ! Eliasen fick en fin badhanduk och jag ett halsband, med ett riskorn i där de står "ELIAS" på, ett RISKORN ! haha =P Träffa även lilla Amanda där, försökte komma på när jag träffade henne sist, och de var när jag var gravid ;)

Var även på Devin´s dop igår, var mysigt, Elias sov igenom i princip hela ceremonin, vilket nog var tur ;) 
Efter dopet blev de fika med alla. Elias träffa en liten kompis Elias som han lekte med.. =)

Vid 7 var vi nog hemma igen. Tanken var att jag skulle ut senare, men så blev inte fallet. Blev en mys kväll med min älskade istället <3 

Familjen Andersson - Overgaard samt Gudföräldrar och präst !
Morgon pigg söting <3


Pudding till dopet <3

Vi innan dopet <3
mormor underhåller Eliasen när jag fixar till mig ! <3




Snigelbild är given <3

Idag får jag väl baka lite mer kanelbullar så där är, rätt skönt att ha något gott att bjuda på till kaffet ibland, och så kommer ju även lillefisens kalas snart!